Reacties


Marianne:

Ik ben zo blij met mijn Yaktrax. Ze liggen naast de hondenriem. Laat de sneeuw maar komen!

Rob:

Vorig jaar heeft de helft van mijn personeel letsel opgelopen tijdens de gladheid. Ik heb dus voor iedereen Yaktrax besteld. Mijn bedrijf blijft nu gewoon draaien tijdens de gladheid!

Vragen?

Hoe werken Yaktrax?
Wanneer je met Yaktrax aan loopt of rent zullen er, bij elke stap die je zet, honderden randjes zich vastzetten in het ijs onder je voeten. Yaktrax zorgt voor grip op ijzige oppervlaktes door het gepatenteerde SkiLock-kronkel systeem, gemaakt uit speciaal ontwikkeld staal. Op het moment dat je gewicht zich verplaatst op je voeten worden de kronkels in het ijs gedrukt wat voor stabiliteit in alle richtingen zorgt. De Yaktrax zit strak om je schoenen wat ervoor zorgt dat deze nooit zomaar loslaat zodat je ongehinderd door kunt lopen.

Moet ik anders lopen met Yaktrax om?
Nee. Je kunt gewoon lopen zoals je altijd doet, alleen nu zul je veel meer stabiliteit op ijs en sneeuw ervaren.

Hoe doe ik ze om mijn schoenen?
De makkelijkste manier om ze om te doen is door te gaan zitten, je benen te kruisen, je voet naar je andere knie te trekken en de Yaktrax vervolgens om te doen. Je doet dit eerst door de voorkant om de neus van je schoen te doen en trekt hem zo onder je schoen over de achterzijde heen.

Zit er verschil tussen mannen en vrouwen Yaktrax?
Nee. Het enige verschil zit in de maat. Zie de maten waarin het product beschikbaar is.